Behandlingar

HÄR NEDAN KAN DU LÄSA MER OM MINA OLIKA BEHANDLINGAR:

 

CRANIO SACRAL TERAPI: Detta är en mjuk behandlingsmetod som löser upp spänningar i kroppens bindväv och muskler, även inre organ och det centrala nervsystemet påverkas. Med lätt beröring får du igång flödet i det craniosacrala systemet som har sina fästpunkter i huvudet (cranio) och korsbenet (sacral/sacrum). Du ligger bekvämt på en bänk med kläderna på och får behandlingen.

 

ZONTERAPI: En behandling består främst av behandling av dina fötter. Med tryck och strykningar på specifika punkter som motsvarar kroppens olika delar och organ kan hela din kropp behandlas. Exempel på problem som kan behandlas med zonterapi är: matsmältningsbesvär, förstoppning, bihåleproblem, mensrubbningar och allergier mm.


 

ENERGIMASSAGE: Energimassage är en form av akupunkturmassage, där vi med snabba tryck stimulerar ett 50-tal akupunkturpunkter längs dina meridianer på din kropp. Rygg, axlar, nacke, armar, händer , höfter och huvud bearbetas. Du sitter bekvämt framåt-lutad i en massagestol med kläderna på. Massagen är enkel, snabb, effektiv, praktisk och utan olja. Energimassage är en populär form av friskvård på företag och förekommer ofta på events och mässor.


Välkommen!


Anna Lejon

ALIQUAM ADIPISCING AUCTOR FELIS